Як правильно цілуватися

admin
  142 141   26    
Як правильно цілуватися
Як правильно цілуватися

Ніколи не помічали, як часто ви цілуєтеся?  Поцілунки займають важливе місце в нашому житті, адже саме з їх допомогою ми можемо виразити всю ту гаму почуттів, які хочемо комусь передати.  

 

Вдячність і теплота, любов і пещення, дружба й подяка, ніжність і турбота - це далеко не повний перелік можна продовжувати ще дуже довго.

 

Як правильно цілуватися

 

Якщо ж говорити про близькі відносини з коханою людиною, дуже важливо знати, як правильно цілуватися, адже від цього може залежати наше особисте життя. Змогли б ви довго бути з людиною, поцілунок якого вам неприємний? Природно ні, але уявіть, що відчуває людина, що цілується з вами? Щоб не попадати в неприємну ситуацію, необхідно навчитися, як правильно цілуватися.

Не випадково всесвітньо відомі твори про хохання, такі як трактат «Вітки персика» і навіть «Камасутра» приділяють чимало увагу видам і техніці поцілунків. Із древніх часів люди прагнули цілуватися, знали й уміли це робити. Нас нестримно тягне до такого виду контакту. Чому? Складно зрозуміти, але саму техніку поцілунку пояснити можна й потрібно.

Поцілунок в засос

Пуцілунки
   

 

Хочете знати як правильно цілуватися?

Зверніть увагу на наступні рекомендації.

Поцілунки1. Щирість. Якщо не хочете, краще не цілуйтеся, адже поцілунок - це вираження почуттів, механіка отут не спрацює. Та й краще ви нікому не зробите.

2. Ситуація. Якщо у вас перше побачення, не варто накидатися з жагучими поцілунками, це може злякати партнера на початку відносин. Краще починати з ніжних повільних і неглибоких. Жагучі поцілунки більше доречні для прелюдії перед сексом.

3. Місце. Переважна більшість людей віддає перевагу цінуватися в більш-менш безлюдному місці. Навіть якщо ви в будинку, постарайтеся зробити обстановку більше романтичною й інтимною - свічі, тиха легка музика, неяскраве висвітлення вам у цьому допоможуть.

4. Унікальність. Цілуйтеся так, начебто робите це востаннє в житті. Орієнтуйтеся на свої відчуття в цей момент. У цьому випадку ваші поцілунки щораз будуть оригінальні.

палкі поцілунки5. Подих. Несвіжий запах з рота може назавжди відбити бажання не тільки цілуватися, але й підтримувати відносини. Не забувайте, що навіть якщо ви почистили зуби, не курите, і нічого не їли - це ще ні про що не говорить. Збезводнена ротова порожнина теж може доставити неприємні відчуття. Завжди майте щось під рукою, благо варіантів зараз не порахувати.

6. Поза. Можна не тільки лежати як колода, але й стояти як стовп. Ні те, ні інше ніхто не оцінить, тому – потрібно ворушитесь! Проведіть рукою по спині, плечам, торкніться вух, погладьте волосся. Це допоможе збільшити ефект.

7. Розмова. От тільки не думайте, що треба поставити світовий рекорд по тривалості поцілунку. Час від часу все-таки треба набрати повітря в легені, а значить можна й говорити. Скажіть щось ніжне, приємне, виразите свої відчуття!

8. Розмаїтість. Повірте, видів поцілунку буває багато, не зупиняйтеся на якомусь одному. Навіть покусування й посмоктування губ партнера включається у варіанти й може зробити приємність.

палкий поцілунок9. Розслабленість. Не напружуйте губи, поцілунок повинен бути м'яким і ніжним, а не твердим і грубим. Зайва напруженість може відіпхнути партнера, або змусить думати, що вам доставляють незручність.

10. Розкутість. Якщо ви ще жодного разу не цілувалися, не переживайте й не соромтеся. Усе вийде, просто віддайтеся почуттям й одержуйте задоволення.

Отже, основні моменти відповіді на питання «як правильно цілуватися?» ясні. Хочете не тільки навчитися правильно цілуватися, але й робити це краще? Це просто - практика, тренування й експерименти. І не забувайте - губи, далеко не єдине місце для поцілунку. Є маса ерогенних зон, дотик до яких може доставити масу задоволення. Не зупиняйтеся на досягнутому, адже це мистецтво не має меж!

 

Ще декілька цікавих методів поцілунку:

  • "Мені подобається, коли я закриваю очі, а потім він ніжно і легко цілує спочатку моюПоцілунок на мотоциклі верхню губу, потім нижню, а потім відразу обидві. По-моєму це дуже чуттєво" "Повільно, але м'яко проведіть кінчиком язика по контуру губ партнера, начебто ви їх облизуєте. Це неймовірно заводить чоловіків!"
  • "Легко покусайте вухо, обсипайте його легкими ніжними поцілунками, а потім і щоки і шию. Потім більш жагуче, доторкаючись язиком до шкіри. А далі імпровізуйте!"
  • "Ніжно, одними губами, поцілуйте її руку, починаючи від плеча, а потім поверніться назад, від плеча до обличчя, і цілуйте губи і щоки доти, поки їй не захочеться жагучого поцілунку"
  • "М'яко поцілуйте губу партнера, потім легенько лизніть її перед тим, як жагуче поцілувати"
  • "Проведіть кінчиком пальця по контору губ, ніжно подивіться на них і скажіть їм як ви їх любите. А потім поцілуйте кожну з них"поцілунок під ренгеном
  • "Мені дуже подобаються поцілунки "вустами дитини". Це просто ніжні легкі поцілунки. Я обсипаю цими поцілунками все обличчя мого хлопця. Нам обом здається, що це дійсно класно"
  • "Прилиньте щокою до щоки коханого, легенько потріться об неї, ніжно, як кошеня. Потім обережно проведіть язиком по губах, подразнивши їх, перед тим як поцілувати"
  • "Три в одному: почніть з поцілунку метелика (тобто притуліться до щоки коханого і трохи поморгайте, так щоб її торкалися кінчики вій, повинен вийти ефект тріпотливого крила метелика), після нього іде ескімоський поцілунок (потріться кінчиками носів), а потім, як кульмінація, справжній, повний пристрасті поцілунок!"
  • "Наблизьтеся до свого партнера так, щоб ваші губи торкалися один одного. Потім обведіть контур губ язиком, до початку поцілунку"
  • "Ніжно цілуйте вухо вашої коханої людини й у перервах між поцілунками шепотіть йому самі ніжні фрази, які ви коли-небудь, хотіли сказати"
    Поцілунок Гарі Поттера
    Поцілунок Гарі Поттера
  • "Автоматна черга": цілуйте вашого партнера в усілякі частини обличчя настільки швидко, наскільки ви можете"
  • "У цьому немає нічого незвичайного, але мій хлопець божеволіє, коли я так роблю. Під час поцілунку, я поступово зупиняю його, проводжу язиком по його нижній губі, потім трохи відстороняюся і відразу швидко облизую його верхню губу"
  • "Напевно, це звучить трохи банально, але мені здається, що люди дуже часто про це забувають. Коли наступного разу будете цілуватися, відкрийте очі і подивіться один на одного. Ті емоції, якими будуть світитися ваші очі, у кого завгодно викличуть тремтіння в колінах".

Як правильно цілуватись!

Як правильно цілуватись

 

Піратський поцілунок

 

 

Поцілунок доби Барроко

 

 

 

 

 

 

Цілуючись, ми обмінюємося 9 мг води, 0,7 г альбуміну, 0,18 г органічних речовин, 0,7 мг жирів, 0,45 мг солі й… 250 бактеріями! . Всі речовини “поцілункового обміну”, взагалі-то, не небезпечні й не тільки полегшують травлення, але й сприятливо впливають на імунітет.

 

Цікаві факти про поцілунки:

Вважається, що розвиток поцілунку був покладений приблизно в 3000 р. до н. е., коли люди, поклоняючись богам, посилали їм поцілунки.

Перший поцілунок в кіно відобразили в 1886 році. 30-секундний фільм Томаса Едісона так і називався «Поцілунок».

З 1981 року дослідженням природи поцілунку займається Всесвітній комітет охорони здоров'я при ООН.

Наукова назва процесу поцілунку — філематологія.

 

Як зайнятись перший раз сексом?


------ День всіх закоханих
маська
маська  Сірома 
№:1
стаття просто клас але так як там все описано на 100% не вийде!це вже на собі перевірено)просто треба піддатись партнеру(партнерці) і все буде ок)а якщо ви обоє не вмієте цілуватись то головне не заслиньте одне одного....це дуже не приємно......піддайтесь своїм почуттям до патнера(пертнерки),і зробіть це.я вважжаю що ця стаття вам нічим не допоможе.теорія нічого не дасть!треба пробувати на практиці.
0   відповісти цитувати скарга
admin
admin  Гетьман 
№:2
головне не заслиньте одне одного....це дуже не приємно.
:c_emot7:
Але якщо піддатись почуттям - то чомусь навпаки заслинююш все що бачиш на тілі кохоної людини :c_emot: . Тому завжди потрібна мінералочка під руками. :c_emot4:
--------------------
«Юрбу людей перетворюють у націю дві речі: спільне велике минуле і спільні великі плани на майбутнє». Жюль Ренар
0   відповісти цитувати скарга
Саша
Саша  Сірома 
№:5
:a_smex3: А ти не думай доторкнешся до вуст хлопця, засунеш язичка... а дfлі основний інстинкт підскаже що робити :a_smex2:
1   відповісти цитувати скарга
Наталя
Наталя  Сірома 
№:6
а якощо лишилась слина круг губ зверху і знизу шо робити можна облизатися або витерти рукою?

мій хлопець вміє цілуватися тільки тоді коли він п"яний
що робити? він при мені сказав що невміє цілуватись.(як його навчити?)
0   відповісти цитувати скарга
Наталка
Наталка  Козак 
№:7
:c_emot3: Вміють цілуватись всі, але багато соромиться. Скоріш за все ти перша з ким він цілується :a_smex3: . І тобі прийдеться його вчити! Спочатку десь усамітнітся, бажано в темряві, можна і кінотеатр. Під час поцілунку спочатку ти йому покажи, що від нього хочеш, а в голос пороси його зробити теж саме, сказавши що тобі так подобається... :c_emot7:

Бажаю успіхів!
0   відповісти цитувати скарга
Діма
Діма  Сірома 
№:11
оля,
якщо він такий страшний, то нащо з ним зустрічатись? а якщо ні, тоді чого боятись?
0   відповісти цитувати скарга
Меll
Меll  Сірома 
№:12
Мені важко віддатись почуттям=( я люблю свого хлопця, але коли він суне свій язик в мій рот, я відхиляюсь( просто незнаю що з ним робити) підкажіть щось
2   відповісти цитувати скарга
Марина
Марина  Сірома 
№:17
Не хвилюйтеся,спробуйте,це класно, у вас усе вийде,головне не боятися))))))))))))))
0   відповісти цитувати скарга
Влад
Влад  Сірома 
№:20
як щo я теж невмію цілуватися небуло моменту

а блін знову задумався і пропустив слово
0   відповісти цитувати скарга
Натка
Натка  Сірома 
№:23
блін шо робити коли я не вмію цілуватись , а мій хлопець лізе до мене цілуватись*) :smailuk6:

блін шо мені робити я не вмію цілуватись)=
0   відповісти цитувати скарга
admin
admin  Гетьман 
№:24
То скажи йому, що він в тебе перший. Попроси щоб тебе навчив! Хлопці люблят вчити....
--------------------
«Юрбу людей перетворюють у націю дві речі: спільне велике минуле і спільні великі плани на майбутнє». Жюль Ренар
1   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua